top of page
Search
  • Writer's pictureAmics de Mumbai

La veu de l'experiència

Natalia, voluntària 2009 i 2010

Va participar en el projecte de voluntariat d’Amics de Mumbai mentre estudiava Enginyeria Industrial a la UPC durant el 2009 i no va poder evitar repetir al 2010. Explica que és una aventura impressionant per qualsevol jove que ajuda a trencar barreres socials presents a la Índia i permet obrir portes que la societat prèviament havia tancat a determinats grups socials. Creu que és bàsic anar amb molta motivació, ganes d’aprendre i amb una experiència mínima en tracte amb adolescents.

Què és el projecte?

És un intercanvi de coneixements entre els voluntaris i els nens i nenes dels centres a través d’activitats especifiques per tal de mostrar-los la gran varietat de sortides professionals reals possibles.

Què significa per tu?

Significa una oportunitat única d’immersió en una cultura plena de somriures i colors; una aventura de convivència i superació contínua en grup; una primera ocasió de posar a disposició dels altres els teus coneixements professionals; i un salt a l’emocionant món de la cooperació i el desenvolupament internacional amb un recolzament sòlid tan a Barcelona com a Mumbai.

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page