top of page

Amics de Mumbai som una associació de Barcelona formada per voluntàries que donem suport a projectes de cooperació internacional amb una ONG local de Mumbai, el CCDT.

Amics de Mumbai ens vam constituir a partir de la necessitat que va transmetre el CCDT (Committed Communities Development Trust)  als voluntaris i voluntàries que havien col·laborat amb l’ONGD vivint en primera persona la seva tasca. Amics de Mumbai ens vam fundar el 2003 per tal de visualitzar i donar continuïtat a una cooperació basada en la justícia social.

 

El CCDT és una ONGD local de Mumbai fundada per Sara D'Mello el 1990, que lluita per empoderar les famílies més desfavorides de la ciutat de Mumbai, fomentant el seu propi desenvolupament. 

Des de Barcelona ens organitzem horitzontalment i formem part del

Cens d’associacions, col·lectius i xarxes de participació juvenil de Barcelona. Les nostres accions principals inclouen la coorganització  amb el CCDT del projecte de cooperació internacional, així com actes i publicacions de divulgació, formació i conscienciació, recaptació de fons i col·laboració amb altres entitats amb objectius afins.

Sòcies

d'Amics de Mumbai

171

100

%

Dels fons recaptats es destinen

a projectes desenvolupats pel CCDT

Compartim i donem suport als objectius del CCDT:

Assegurar la integració i el desenvolupament de les persones,

grups i comunitats, promovent la seva confiança

i reforçant la seva autoestima.

Les àrees d'intervenció del CCDT són:

altoparlante.png

Empoderament dels adolescents i protecció a la infància

puzzle.png

VIH / SIDA

heart.png

Salut

i nutrició

home.png

Desenvolupament comunitari

IMG-20191215-WA0029.jpg

Equip d'Amics de Mumbai 2020

bottom of page